В момента имаме една управляваща коалиция от четири партии, чиито

...
В момента имаме една управляваща коалиция от четири партии, чиито
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Според сайта на МС днес премиер е и Стефан Янев, и Бойко Борисов, но за Петков не ще и дума

В момента имаме една ръководеща коалиция от четири партии, чиито профили са напълно разнообразни една от друга. Те се карат за дребни неща, а не за това, което всеки ден вълнува хората. 

Това разяснява в ефира на бТВ Цветан Цветанов.

Ще ви дам единствено един образец защо държавно управление и какъв Министерски съвет става на въпрос. Днес си направих труда да вляза в уеб страницата на Министерски съвет. Исках да видя каква е управническата стратегия - такава няма. Исках да видя какъв е законодателния пакет от управнически решения - подобен няма. Исках да видя по какъв начин елементарния жител може да изиска социална информация за достъп от Министерски съвет. Когато влязох на уеб страницата на Министерски съвет, вижте каква бланка ми излиза! Като дадеш да се разпечата, излиза бланка за въпроси до Стефан Янев, който е министър председател на България. А когато кликнеш, с цел да можеш да си отпечатваш самата бланка, излиза Бойко Борисов. Това е днешното ръководство, описа Цветанов.

И на процедура ние като жители, като влезем на уеб страницата на Министерски съвет, ние не можем да се осведомяваме за управническата стратегия на държавното управление, за периодите, дилемите, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР