В момента има реална опасност страната да бъде въвлечена пряко

...
В момента има реална опасност страната да бъде въвлечена пряко
Коментари Харесай

Има ли опасност България да бъде въвлечена във военен конфликт


В момента има действителна заплаха страната да бъде въвлечена директно във боен спор. Това сподели пред гласоподаватели в Казанлък заместник-председателят на Политическа партия „ Възраждане “ Цончо Ганев, оповестява Българска телеграфна агенция. Според него е доста значимо да бъдат отстранени американските военни бази в страната, тъй като те, както и командният център на НАТО във Варна, са опасност за сигурността.

Само „ Възраждане “ може да реализира положителни и прагматични връзки с Руската федерация, а те са основни за справяне с рецесията, сподели Ганев и акцентира, че България и сега купува съветски газ, само че на доста по-висока цена. По думите му страната ни може да бъде наказана за неспазване на контракта с „ Газпром “.
-->
Според Ганев България би трябвало да предоговори изискванията за участието си в Европейския съюз (ЕС). „ Нито една партия няма моралното право да изкара страната от Европейски Съюз и НАТО, това решение би трябвало да бъде взето от народа “, уточни той.

„ Възраждане “ няма да влезе в коалиция с никого, тъй като не може да направи компромис с националния интерес, сподели още Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР