В момента има криза. Ние, както и всички останали страни,

...
В момента има криза. Ние, както и всички останали страни,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Трябва да се работи за деескалация на напрежението, дипломацията не се е изчерпала

„ В момента има рецесия. Ние, както и всички останали страни, би трябвало да работим за деескалация на напрежението. България няма интерес от боен спор, по тази причина би трябвало да работим в тази посока ”. Това съобщи националният представител Настимир Ананиев и добави, че България е направила своя стратегически избор за участието в НАТО преди 18 години и е предан съдружник в алианса.

Опозицията не би трябвало да нагнетява напрежението, тъй като това не е държавническо държание, безапелационен беше Ананиев. ГЕРБ не би трябвало с външната политика да вършат провокации към ръководещата коалиция. Позицията на България би трябвало да е единна и аз чакам от тях най-малко малко държавническо държание.
Депутати загрижени за напрежинето Украйна - Русия
Всяка ескалация индиректно или директно ще засегне страната – енергийно и стопански. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и зам.-председате...
Прочети повече
Независимо от развиването с рецесията в Украйна, рецесии ще има все по постоянно и България би трябвало да готова. Армията ни има потребност от рационализация и запълване на избрани запаси и бойно-технически празноти и по тази причина не виждам проблем да укрепим българските елементи от съдружниците ни в НАТО, акцентира Настимир Ананиев и добави, че по конституция Министерски съвет реализира и управлява вътрешната и външната политика във страната.

Трябва да се мисли за европейски отбранително сили, това е тематика на Франция и имайки поради, че оглавяват председателството на Европейски Съюз може и да развият тази концепция, съобщи Ананиев.

Нека бъде ясно, че ние не сме срещу руснаците, акцентира Ананиев, а против политиката на Путин. Откакто спора се ускори, се ускори и пропагандата и дезинформацията в обществените мрежи, и хората би трябвало да са деликатни какво четат онлайн.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР