В момента българското правителство работи на пълни обороти. Това се

...
В момента българското правителство работи на пълни обороти. Това се
Коментари Харесай

Гълъб Донев с голяма новина за пенсиите

„ В момента българското държавно управление работи на цялостни обороти. Това се усеща и от жителите. Първо в енергийната сфера - ниските цени на природния газ, ниски цени на електрическата енергия “. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев в изявление за Нова тв.

-->
„ Уверих българските жители, че няма да бъдат на мрачно и студено през зимата. Това се получи “, акцентира той.

„ Състоянието на финансите на страната е устойчиво. Ние изпълняваме всички признато закони, свързани с разходната и приходната част на страната “, увери служебният министър председател.

„ Пенсиите за юни месец ще бъдат изплатени по проект и в точния момент. Това, което служебното държавно управление направи, до 10 юни да няма никакъв проблем с заплащанията.

След 10 юни зависи какво ще създадат народните представители. Отговорността е тяхна “, съобщи Донев.

По думите му, виновното е да одобряват това, което ще предложи служебното държавно управление – удължение на бюджета с още 2-3 месеца.

„ Има индикации, че срокът за възбрана на аграрни артикули от Украйна може да бъде продължен след 5 юни. Водят се диалози, тъй че и двете страни да бъдат задоволени “, изясни той.

Донев разяснява думите на Иван Гешев, че се връщаме в 1996 година и „ мутренските времена “: „ Прави усещане, че през 1996 година всички тези събития се случваха на територията на България, множеството от тях. Сега осъществяването на убийствата е отвън територията на България ”.

Премиерът увери, че Министерство на вътрешните работи работи интензивно с престъпния контингент, с цел да се стигне до откриване на забърканите в убийството на Красимир Каменов-Къро.

„ Има увещание, че български представител ще бъде позволен в ЮАР, с цел да се запознае с материалите по следствието “, изясни той.

Служебният министър председател разкри и какво си е споделил с крал Чарлз III на приема в Бъкингамския замък след коронацията. „ За тези 5 минути не можеш да си кажеш доста неща.

Отправих поздравления към Чарлз III за коронацията. Говорихме за връзките сред България и Обединеното кралство. Направи ми усещане, че кралят знаеше за българската галерия Панагюрското златно богатство, което беше показано в музея 4-5 дни преди коронацията. Той към този момент имаше информация за това “.

„ Урокът, с който ще си потегли от властта, е да поемаш обещания и задължения, които можеш да изпълниш, и на 100% да се отдаваш на работата, когато работиш за ползите на българските жители “, приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР