В момента австрийците казват: България да се върне три години

...
В момента австрийците казват: България да се върне три години
Коментари Харесай

Борисов тълкува позицията на Австрия за Шенген: Трябва да върнем времето преди промяната

В момента австрийците споделят: България да се върне три години обратно, както беше при Бойко Борисов, и всичко ще е наред. Това съобщи в Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на тематиката " Шенген ", оповестява БГНЕС.

Той напомни, че страната ни е имала нулева миграция.

Това споделят австрийците на елементарен език, посочи той и дефинира като " дилетанти " вътрешните министри от държавните управления след третия му кабинет.

Борисов изрази неразбиране кое е непочтено в

" Аз тогава, като споделях нулева миграция, споделях бюджетен остатък, вие казвахте " айде, айде ". Кое да ви разясня?! Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем и да работим - от една страна дипломацията, въпреки това, законите, от трета страна - миграция ", изреди той и заключи: " Просто би трябвало да върнем времето преди " смяната ".

Борисов уточни и че ще се дадад спомагателни 62 милиона за просвета.
 Илхан Кючюк: България да не приема изискванията на Австрия за
Илхан Кючюк: България да не приема изискванията на Австрия за " въздушен Шенген "

Страната ни дава отговор на всички критерии за участие

" Не може да позволяваме да се бутат. Това е грозна работа ", безапелационен бе той. По тази причина било направено нещо, което удовлетворява оптимално партиите, които ще гласоподават за бюджета, а точно ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

Той означи, че на следващия ден с Кирил Петков и Йордан Цонев ще кажат още няколко неща, за които е реализирана сделка.

Относно които през днешния ден са на сигнален митинг в цялата страна, Борисов съобщи, че щом свършат парите на страната, нищо не може да удовлетвори хората.

Има доста неща, които са ни тормозили, доста неща коригирахме и отстояхме, продължи той по отношение на бюджета за 2024 година

В Раковски водачът на ГЕРБ откри нова детска градина за 120 деца. От там той посочи, че общините са най-важното нещо, което държи в държавното управление.
 Николай Денков отхвърли политици да ни саботират за Шенген
Николай Денков отхвърли политици да ни саботират за Шенген

Специални условия за приемането на България в Шенген няма да се одобряват

По тази причина всички общини, а освен тези на ГЕРБ, на Политическа партия и Демократична България или на Движение за права и свободи, получават близо 2 милиарда задатъци . Това било контрактувано с сътрудниците и с Асен Василев.

Борисов изрази вяра в четвъртък бъджетът да бъде

По мотив старта на в София той изрази мнение, че хората би трябвало да имат опция да виждат и неприятното.

" Минава време и никой не си спомня, както от младото потомство никой не знае какво е мракобесната Държавна сигурност, какво значи да си генерал-лейтенант Терзиев, началник на Военноконтраразузнаване. Затова, като има подобен монумент, може да идеш и да кажеш - ето този и тази войска вкараха българите в Белене, избиха цялата аристокрация, цялата напредничава част от обществото, в това число и кметове. Децата би трябвало да знаят чии баби, чии дядовци, чии родственици са го правили ", разяснява Борисов.
 Надежда Нейнски: Австрия не подвига ветото ни за Шенген
Надежда Нейнски: Австрия не подвига ветото ни за Шенген

Дяволът е в детайлите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР