„В много от местата, където имаме наши членове след това

...
„В много от местата, където имаме наши членове след това
Коментари Харесай

Цветанов видя дискредитиран сценарий в резултатите на партията му

„ В доста от местата, където имаме наши членове по-късно резултатите в изборните секции са 0 – това е невероятно, посочи Цветанов. Според него нито един съидейник и член на партията не може да си показа, че когато отиде да гласоподава на изборите, след това гласовете няма да му бъдат регистрирани “, изясни той. Според него служебното държавно управление би трябвало да подсигурява провеждането на почтени и транспарантни парламентарни избори. Той посочи, че кадровите промени, които се вършат в страната, ще докара до спомагателна гаранция на всички партии да бъдат равнопоставени.

„ Парламентът с невъзможността да излъчи държавно управление, е по-голямата рецесия. В 45-то Народно събрание всеки приказвал актуализация на пенсиите, трябвало да има актуализация на бюджета, само че не било направена, изясни Цветанов. Политиците и това, което видяхме в 45-то Народно събрание по-добре, че не сме били влезнали там, тъй като ние не желаеме да участваме в сходен сюжет “, разяснява още Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ паднали сензитивно доста на парламентарни избори. Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се концентрира тематиката и въпросите.

„ Това беше просто, с цел да се покаже мощната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, само че аз мога да ви кажа, че той е явен и пореден политик в отстояването на тези правила “, безапелационен бе Цветанов.

„ Политиците би трябвало да знаят, че като положат клетва като народни представители би трябвало да има тематики, които да сплотяват и да намерят пресечна точка на разговор “, настоя Цветанов. Той разясни, че в никакъв случай не е слагал персоналната си страст, а постоянно е търсил разговор с всички политически сили.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР