В много медии се появиха заглавия от сорта на това,

...
В много медии се появиха заглавия от сорта на това,
Коментари Харесай

Цяла България Изтръпна При Вида Й, Но Само Преди Минути Радина Кърджилова Призна Истината За Здравословното Си Състояние! Актрисата Е

В доста медии се появиха заглавия от сорта на това, че половинката на Деян Донков е станала анорексичка. Слабата й фигура фактически изплаши мнозина, включително и нейни почитатели.

За да спре един път вечно спекулациите по въпроса, Радина Кърджилова застана пред камерата. Тя съобщи изрично и за следващ път, че се усеща в чудесно здраве и добре с актуалните си килограми.

„ Промяната в мен пристигна не поради роля, нито поради диета, а откогато стопирах да кърмя сина си Христо. Всяка жена реагира по друг метод, тялото й реагира друго, а при мен се получи това намаляване. Не съм го търсила, само че ми се отрази добре. Знам, че доста хора не го одобряват и да – ще ми пристигна добре в случай че кача едно-две килца “, усмихна се Радина Кърджилова.

Според нея обаче всички тези подправени вести и сензации в пресата и жълтите уеб сайтове не са нищо повече от опит на злобни и самотни хора да блеснат. Да получат своята минута популярност.

Кърджилова съобщи, че даже Папата е жигосал подправените вести, които стартирали още от Райската градина и лъжата, с която змията подвела Адам и Ева.

„ Надявам се да ставаме по-добри и толерантни един към различен, а не да се опитваме да нараним някого. Не може човек да бъде благополучен, откакто е предизвикал болежка на различен. Не го разбирам това и няма да го схвана “, безапелационна е обичаната на Деян Донков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР