В много култури и религии хората вярват в прераждането. Миналите

...
В много култури и религии хората вярват в прераждането. Миналите
Коментари Харесай

Хороскоп на миналите ви животи. Какво може да разкаже за вашата карма вашият хороскоп?

 goroskop7 В доста култури и религии хората имат вяра в прераждането. Миналите животи въздействат върху характера и личността на индивида. С помощта на астрологията можете да определите какъв тип карма носите от предишните си  животи и по какъв начин тя  въздейства на настоящия ви живот.

Овен.

   1  2  3

Вие можете да бъдете популярен преподавател и ментор, публицист или публицист. Вашата карма е да не станете прекомерно непоколебим и твърдоглав.

Рак.

В предходния си живот сте били доста интелигентен, само че неемоционален. Вашият спокоен темперамент ви е разрешавал да прелитате от една активност към друга. Вероятно сте били огромен продавач, оратор, преподавател или публицист.

В този живот вие сте подготвени да обръщате повече внимание на вътрешния си свят. Сега сте фокусирани върху по-отговорен живот и сте  подготвени да се посветите на дома и фамилията. Вашата задача – да  балансирате мозъка и сърцето си. Не позволявайте на мозъка да вземе превъзходство над сърцето ви.

Лъв.

   1  2  3 възприятие за хубост, вие  търсите нематериалност, само че сте  прекомерно наивни.

Скорпион.

В предходния си живот сте били академик, публицист на мистични истории, психолог, сексолог или криминалист. Вие прекомерно постоянно сте били доста повърхностни, само че в последна сметка сте се научили да цените  дълбоките усеща и събития. Сега използвайте уменията си с цел да разберете по-добре хората и себе си. Вашата карма е да се научите да се отнасяте към  живота малко по-опростено и   да не се пробвате да усложнявате всичко.

Стрелец.

Професор, арбитър, капитан на транспортен съд, или друмник по света – тези действия ви  характеризират като доста бездънен и умен човек в предходния ви живот. Вие сте вкусили духа на приключенията и независимостта, а в този момент имате голяма потребност от независимост. А  вашата карма е все пак да бъдете правилен на един човек.

Козирог.

   1  2  3

Вие сте толкоз безкористни, че  страдате в случай че не можете да помогнете на някой. Вашата карма е да не станете жертва на личния си живот. Отделете време за себе си, здравето си и персоналния интерес.

Както можете да видите, от всеки  нов живот би трябвало да извлечем поука. По този метод ние можем да растем и да се развиваме като персона и да живеете пълностоен и благополучен живот.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР