В Милан няма да могат да разчитат на бранителя си

...
В Милан няма да могат да разчитат на бранителя си
Коментари Харесай

Милан загуби пореден защитник за мача с Рома, Златан още не е готов

В Милан няма да могат да разчитат на бранителя си Симон Кяер за значимия мач против Рома. Датчанинът се контузи при вчерашната победа с 4:1 над Лече и беше сменен още през първата част от младия Матео Габия.

Според “Скай Спорт Италия” Кяер няма повредени връзки на потърпевшото коляно, само че ще се нуждае от няколко дни, с цел да се възвърне от контузията си. Така “росонерите” ще разполагат единствено с двама здрави централни бранители за дуела с “вълците”. Това са капитанът Алесио Романьоли и Габия. Лео Дуарте и Матео Мусакио също са контузени, като вторият най-вероятно ще пропусне остатъка от сезона.
MN: Positive news for #ACMilan as MRI scan rules out ligament damage for Kjaerhttps://t.co/Uwq1hYU6zo #SempreMilan
— SempreMilan (@SempreMilanCom) June 23, 2020 Междувременно, звездата на тима Златан Ибрахимович тази заран мина прегледи на десния си прасец. Малко е евентуално той да е на линия за неделната среща на “Джузепе Меаца”, само че шансът да попадне в състава за мача със СПАЛ 2013 е по-голям. Нападателят продължава да тренира самостоятелно в очакване да се включи към груповите занимания на отбора. Серия А 28 кръг, неделя 28 юни  Милан 18:15предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР