В местността Историческа поляна под връх Бузлуджа БСП проведе ежегодния

...
В местността Историческа поляна под връх Бузлуджа БСП проведе ежегодния
Коментари Харесай

Нинова: Политико-олигархична група краде 10 милиарда лева годишно

В местността " Историческа поляна " под връх Бузлуджа Българска социалистическа партия организира годишния си народен събор. Десетки хиляди социалисти от цялата страна и посетители от чужбина се събраха с цел да отбележат 127 години от проведеното социалистическо придвижване в България и провеждането на бузлуджанския конгрес. 

Съборът тази година минава под знака на плана " Визия за България ", с който Българска социалистическа партия показа преди седмица програмата си за бъдещето на страната и даде поръчка, че е подготвена още веднъж да ръководи.  Лидерът Корнелия Нинова прикани от трибуната за обединяване на социалистите. Тя съобщи, че е време да се опълчват на държавното управление на ГЕРБ, което, по думите й, разрушава държавността, обрича народа на беднотия и протяга ръка на най-святото - правото на хората да мислят и да се показват свободно:

„ Тези години сътвориха политико-олигархична група в България, която си присвои страната и която краде от вас 10 милиарда лв. годишно “.

Това ръководство не може да създаде никакви вероятности нито за хората, нито за страната, съобщи и водачът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който също участва на събора:

„ Затова е време да се каже освен „ оставка “, само че и да се работи и да се реализиран предварителни парламентарни избори, избавителни за България “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР