В материала се отбелязва, че партията, която представлява Нинова –

...
В материала се отбелязва, че партията, която представлява Нинова –
Коментари Харесай

Северна Македония започна война с Корнелия Нинова

В материала се отбелязва, че партията, която съставлява Нинова – Българска социалистическа партия не поддържа присъединението на районен съд Македония към Европейски Съюз. Набляга се, че Българска социалистическа партия входира единствено преди няколко дни декларация в Народното събрание, с която Народното събрание би трябвало да осъди антибългарското държание на Северна Македония.

Това провокира медийна офанзива от страна на македонските медии, които се надяват да влязат в Европейски Съюз " през задния вход " и не включат българите в своята конституция, която да подсигурява правата на жителите с българско самосъзнание  на тяхната територия.

Изострянето се случва единствено към седмица след експанзията и побоя над ръководителят на Сдружението на българите в Струга Бекир Кадриески. Той е бил атакуван и пребит с думите „ замърсен българин “ и то на обществено място. След това е настанен в болничното заведение в Струга с пострадвания и затруднено дишане. По-късно е превозен във ВМА у нас за продължение на лекуването си. От болничното заведение оповестяват, че няма заплаха за живота на пациента.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР