В малък ад се превърна оборът на Фермата“, след като

...
В малък ад се превърна оборът на Фермата“, след като
Коментари Харесай

Камелия превърна в кошмар обора на Фермата“

В дребен пъкъл се трансформира оборът на „ Фермата “, откакто в него влезе най-самоуверената жена в стопанството, някогашната хандбалистка Камелия. След като стана аргатин, атлетичната участничка навири нос и разгласи, че чудесно знае по какъв начин да се грижи с животните, само че вместо това трансформира храната им в същинска отрова, видя Lupa.bg.



Заради нейната немарливост, сеното и люцерната се навлажниха и побеляха от плесен, който е извънредно рисков за козите, овците и кравата. „ Това е незаконно държание към животните! “, вбеси се Бети, наставничката на кандидатите за стоте бона, като видя плесенясалите бали.

Думите й обаче не трогнаха изключително Камелия. Синеоката спортистка побърза да упрекна за неуспеха си фермера на седмицата, диетолога Влад. „ Той изгуби контрола върху всички задания “, високомерно съобщи тя, макар че литовецът даде максимума от себе си, с цел да може тимът му „ Нови очаквания “ да завоюва седмичната задача. Победата обаче се изплъзна на техния отбор и беше взета изрично от „ Стари герои “.  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР