В магазини Домтекс в Сливен и София, както и онлайн

...
В магазини Домтекс в Сливен и София, както и онлайн
Коментари Харесай

9 практични съвета от магазини Домтекс Килими


В магазини Домтекс в Сливен и София, както и онлайн на kilimi.com, качеството на килимите и пътеките е извънредно, а обслужването – професионално, с безчет потребни препоръки, които няма да получите в другите.

Споделяме няколко с вас:
Когато избирате цвета на вашето чердже – съобразете се най-много с текстила и украсителните детайли вкъщи. Именно те би трябвало да основат нужния баланс, с цел да се чувствате комфортноАко желаете да зарадвате вашето дете с чердже единствено за игра не е нужно да натоварвате фамилния бюджет, заложете на един от по-малките ни размери – 120/180см или 140/200смМокетените килими са положително бюджетно решение, само че сигурно всички тъкани килими ги превъзхождат по издръжливост и уют. Ако имате опция, откровено ви предлагаме да разгледате модерните ни килимиАко интериорът ви е построен и в него участват доста геометрични форми, флорални детайли или просто се е получило пренасищане на цветове – заложете на стилните и елегантни едноцветни килимиАко поставяте маса (кухненска или холна) върху килима, вземете под внимание пространството, което тя ще покрие и си изберете дизайн, където хубостта на килима ще остане забележима, а няма да се скрие под масатаАко килимчето, което сте си харесали е тъкано (а не мокетено) и мъничко, поръчайте си и стоп поставка, с цел да фиксирате вашата нова облага на точното място, по този начин както сте го планували. Освен това по този метод ще намалите и риска от възможна травма при подхлъзванеНа пазара (но не и в магазини Домтекс), с изключение на тъкани рошави килими шаги се оферират и лепени (с подплата отдолу). Избягвайте ги, тъй като още след първите няколко изпирания лепилото им се отпуска и е изцяло допустимо да стартират да се скубятАко разлеете вино, сок, или пък вашето дете нарисува килима с маркер, използвайте препарат за килими (Vanish и Astonish Carpet). Ще останете изумени!Ако желаете вашето чердже да продължи да наподобява все по този начин красиво, перете го най-малко един път в годината със хладка вода и препарат за килими. Или се доверете на компания за пране на килими
Всички килими и пътеки, както и още доста потребна информация ще намерите и получите в kilimi.com и магазини Домктекс – заповядайте!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР