В любовта всички сме различни. Днес споделяме нещо забавно с

...
В любовта всички сме различни. Днес споделяме нещо забавно с
Коментари Харесай

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

В любовта всички сме разнообразни. Днес споделяме нещо занимателно с вас. Следващите редове ще ви разкрият какви сте в любовта съгласно първата писмен знак от името ви. Така може да разберете и повече за обекта на вашето сърце.

А – Нежност и експанзия. Тези хора са доста енергични и нормално са водачи във връзките си. Също по този начин непрекъснато се нуждаят от страсти, само че не са изключително сантиментални.

Б – Хората, чието малко име стартира с тази писмен знак, се влюбват много мъчно. Те са внимателни, желаят първо да бъдат сигурни в желанията на колегата и едвам тогава да си разрешат да бъдат себе си. Не харесват свадите и разправиите.

В – Изключително буйни персони с неповторими инстинкти за възприятията на своя сътрудник. Когато приключат една връзка не страдат прекомерно дълго. Въпреки това, могат елементарно да се разочароват.

Г – Щастливи персони, които се радват на живота. За тях е доста значимо сътрудникът им непрестанно да им потвърждава какъв брой са невероятни. Въпреки това мъчно се обвързват в съществени взаимоотношения или в случай че въпреки всичко се случи, държат доста на персоналната си независимост.

Д – Ако вашето име стартира с тази писмен знак, то вие сте мощно сантиментална персона, която в случай че се разочарова в любовта, страда доста. Очаква те половинката ви да бъде изцяло отдадена и деликатна. Дори и най-малката форма на занемаряване води до доста болежка за вас.

Е – Свободолюбиви персони, които се нуждаят от доза премеждие и даже екстравагантност в връзките си. Един отегчителен сътрудник доста бързо ще ги отегчи. Те не се опасяват от самотата, тъй че ще извършите огромна неточност, в случай че им дадете ултиматум или ги заплашите с разлъка.

Ж – Много сантиментални хора. В любовта са лоялни и откровени, очаквайки същото от своя сътрудник. Ако бъдат излъгани, мъчно ще простят.

З – Хората, чието име стартира с буквата „ З “ постоянно изпъкват в тълпата. Трудно им е да останат дълго в една връзка, тъй като са цялостни с живот, желаят да опознаят нови неща и бързо се отегчават от колегата си. Подаръци, пътувания, партита… Нещо ново би трябвало да се случва всеки ден за тях.

И – Много земни персони, които се усещат добре както в безценен ресторант, по този начин и на дивана с колегата си. Но това, което ги прави щастливи, са дребните неща. Малките жестове им приказват повече от най-скъпия подарък.

Й – Тези персони си падат малко егоисти или по-скоро желаят да бъдат поглезени. За тях е доста значимо половинката им да ги кара непрекъснато да се усмихват.

К – Хора, търсещи същинска обич, по тази причина те се нуждаят от непрекъснато доказателство за възприятията на своя сътрудник. И най-малкото подозрение може да ги нарани. За обичания човек те постоянно са малко потайни.

Л – Ако вашето име стартира с тази писмен знак, то вие сте способни да обичате мощно, само че и да бъдете завладяващи за половинката си. Любимият човек би трябвало непрекъснато да ви припомня какъв брой сте специфични.

М – Личности с топло сърце, очарователна усмивка и огромни очаквания за любовта. Въпреки това, те постоянно бързат и желаят съществено обвързване още след първата среща. Това съвсем постоянно им изиграва неприятна смешка.

Н – Уязвимост, скрита под бодлива черупка. Това са едни от най-нежните души. На първо място се нуждаят от самоуверен човек, който ще разбие стените, които построяват към себе си. Не им е елементарно да си намерят сътрудник, който да дава отговор на техните стандарти.

О – Големи мечтатели, които в действителност се интересуват от своите сътрудници. Те се нуждаят от фамилиарност. За тях е значимо половинката им да избира уюта и спокойствието.  
П – Това са хора, които постоянно са привлечени от „ неразрешени “ сътрудници, неприятните момчета / девойки. В любовта се нуждаят от малко тайнственост, само че сега, в който усетят, че техните сътрудници в действителност са се влюбили, те просто ще престанат да се интересуват от тях.

Р – В началото на връзката са доста податливи и подготвени да вършат взаимни отстъпки. Но тяхното самообладание също има граници и те в никакъв случай не би трябвало да бъдат подвеждани.

С – Абсолютни естети, сърдечни, откровени, радостни, копнеят за обич. Във връзките си са великодушни, само че имат потребност и да получават. Студените персони могат да привлекат вниманието им, само че с времето единствено ще им донесат отчаяние.

Т – Магнетични персони. Около тях постоянно има доста обожатели. Обичат да флиртуват. За тях е значимо половинката им да не стопира да се възхищава на хубостта и интелигентността им.

Ф – Тези персони се стремят да основават дълготрайни взаимоотношения, в които се отдават на половинката си. Бързо биха прекъснали връзка с нападателен и конфликтен сътрудник.

Х – Чувствени персони. Обичат да прекарват времето с обичания човек вървешком на кино, спектакъл, концерт, по-късно вечеря. Нуждаят се половинката им непрекъснато да им демонстрира възприятията си.

Ц – Когато тези персони се влюбят, те ще създадат всичко допустимо, с цел да продължи връзката им допустимо най-дълго. Те обичат да се грижат за своя сътрудник.

Ч – За тях обичаният човек е на фундамент. Въпреки това, хората чието име стартира с тази писмен знак са флиртаджии. Могат да имат сериозна връзка, само че това не значи, че не биха изневерили на половинките си.

Щ – За тези хора е значимо да имат до себе си половинка, която ще усъвършенства репутацията им и ще ги направи по-добър човек.

Ю – Енергични персони, които имат богата фикция и имат вяра мощно в любовта.

Я – Личности, които показват своята обич свободно и са склонни да вземат рискови решения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР