В любовта си мислим, че винаги сърцето ни води и

...
В любовта си мислим, че винаги сърцето ни води и
Коментари Харесай

3-те зодии, на които им е направена ЛЮБОВНА магия

В любовта си мислим, че постоянно сърцето ни води и ни насочва накъде би трябвало да поемем, само че в действителност от време на време силата на другите хора се оказва доста по-силна. Ето кои са зодиите, които би трябвало да внимават в любовта:

ТЕЛЕЦ : Телците постоянно имат проблеми в любовта. Каквото и да създадат, все ги застига някаква комплицирана обстановка, от която се чудят по какъв начин да излязат. В случая обстановката е обвързвана с любовта. Някой им е направил магия, с която да не им върви в нито една връзка, която стартират в последната година. Така ще бъде и до края на тази година, което слага Телците в неприятна обстановка. Всеки опит да обичат или да бъдат обичани се унищожава пред очите им и се чудят дали те не са повода за това. Истината е, че всичко при тях си е наред, просто някой им е изпратил неприятна сила, с която всичките им връзки се провалят. Има един единствен метод да скапват тази магия и да не продължава повече това блуждаене в любовта. Начинът е изхвърлят всички дарове и движимости, които имат от някогашните си любови. Още на мига!
 18-годишна даде 500 лв. и злато на „ врачка “ да ù скапе магия 18-годишна даде 500 лв. и злато на „ врачка “ да ù скапе магия
18-годишно момиче от Златоград даде 500 лв. и злато на жена, показала се за врачка, за да скапе направена ù магия. С...

ЛЪВ: Лъвовете си мислят, че няма по какъв начин да някой да пребори мощния им темперамент и да им изпрати неприятни мисли, които могат да му повлияят по някакъв метод. Но това въобще не е правилно. Щастието им доста нервира някой, който е решил да провали любовта, която са намерили. В случая Лъвовете би трябвало доста да внимават, тъй като магията, която им е направена и за невярност. Въпреки, че си мислят, че няма по какъв начин да изневерят, няколко глътки алкохол допълнително, несъответствуваща компания... и всичко може да се случи. Ако Лъвовете желаят да скапват тази магия, безусловно би трябвало да скрият краткотрайно всичките си фотоси с половинката си от обществените мрежи, тъй че да спрат неприятния приток на сила във връзката си.

СКОРПИОН: Скорпионите доста пъти са били в обстановката, в която нещо в любовта тотално се проваля за негативно време. Много желаят да стане нещо особено за тях, само че някой им пречи в това начинание. Или желаят да стартират нова връзка, или желаят да предложат брак. Каквото и да им следва, някой доста желае да се провалят в това. Скорпионите би трябвало да изчакат верния миг и безусловно би трябвало да скапват магията. Единственият метод да го създадат е като подхващат действието, което са замислили на 13-то число от месеца. Точно тази дата ще ги защищити и ще им даде цялостното благополучие, за което мечтаят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР