В любовта понякога има разочарования, които няма как да предвидим

...
В любовта понякога има разочарования, които няма как да предвидим
Коментари Харесай

Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ

В любовта от време на време има разочарования, които няма по какъв начин да предвидим и за жал най-голямото от тях е изневярата. Как и по кое време изневерява всяка една от 12-те зодии, можете да видите в публикацията ни:
Овен: Овните не са от най-верните половинки в любовта. Те рядко се привързват толкоз, че да откажат спекулация, в случай че се появи такава опция на хоризонта им. Предпочитат да се позабавляват, без да мислят доста за следствията. Един Овен изневерява тогава, когато сексът във връзката му е малко. Друга причина – нямат!
Телец: Телците изневеряват прочувствено и в никакъв случай не са водени единствено от неналичието на пристрастеност в една връзка. Те имат потребност от романтика, от благи СМС-и, от спонтанни излизания и какво ли още не. Ако половинката до тях не им дава това, от което имат потребност, те ще си го намерят на друго място. Лошото при Телците е, че връзките им не престават скрито доста дълго време.
Близнаци: Близнаците са от зодиите, които изневеряват най-често, с цел да си отмъстят. Когато надушат, че индивидът до тях кръшка или си има скрито въодушевление, даже не изчакват да схванат дали подозрението им е истина. Тръгват с първия човек и изневеряват за негативно време, тъй че в случай че някой ги нарани, те да са го създали първи.
 Зодиакалните знаци, които безусловно могат да прочетат МИСЛИТЕ ви! Зодиакалните знаци, които безусловно могат да прочетат МИСЛИТЕ ви!
Не ви ли се желае от време на време да имате силата да разберете какво става в нечия глава? Да, всички го вършим! Но единствено някои късметлии са спос...
Рак: Представителите на тази зодия не си падат доста по изневерите, само че не можем да кажем, че не им се случва. При тях една невярност може да настъпи тогава, когато са под стрес и имат потребност от човек, който да не ги натоварва с нищо, а единствено да ги забавлява. Когато обаче Раците са в сериозна връзка, имат съществени задължения и по-скоро се натоварват вкъщи, по тази причина и търсят някой, с който всичко да е единствено секс и нищо друго.  
Лъв: Лъвовете изневеряват без причина! Това е неприятното при тях, че даже да са в доста щастлива и здрава връзка, отново могат да се подхлъзнат и да тръгнат по неверния път. Проблемът при Лъвовете е, че не могат да се управляват и пристрастеността по този начин ги превзема, че няма мощ на света, която да ги спре да утолят „ жаждата си “.
Дева: Девите изневеряват, единствено когато някой ги нарани – без значение дали е с невярност, с неприятна постъпка или каквото и да е. Когато в една връзка усетят, че нещата се разклащат, обичат да си имат проект Б, с който да са сигурни, че няма да останат сами. Девите не понасят самотата, по тази причина изневярата е по-добрата опция за тях.
ЧАСТ 2 – четете ТУК: )

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР