В луксозния токийски квартал Шибуя отвори врати мини-хотел, в който

...
В луксозния токийски квартал Шибуя отвори врати мини-хотел, в който
Коментари Харесай

Без будилник: Легла се изправят до стената, за да събудят клиентите в японски хотел

В първокласния токийски квартал Шибуя отвори порти мини-хотел, в който леглата автоматизирано се изправят, с цел да разсънят и прогонят посетителите, написа в. " Дейли мейл ".

Името на гостилницата е " Милениълс ". Тя е оборудвана със смарт легла с ширина 120 сантиметра, като върху тях са сложени комфортни 25-сантиметрови матраци.
Приятелката на Салвини му сподели довиждане със селфи в леглото Италианският вицепремиер схванал, че е изоставен, до момента в който пътувал за аудиенция в Гана
Според управата на " Милениълс ", те давали подобен комфорт, какъвто е присъщ за 5-звезден хотел. Но стане ли време за ставане, креватите, които през нощта могат да се настроят под друг ъгъл, се изправят във отвесно състояние. Лампите се включват и клиентите в " хотела-пашкул " безусловно биват изритани от постелята.

Но преди заспиване гостилницата е по-милостива към клиентите. На огромна плазма те могат да гледат релаксиращи клипчета или да преглеждат фотоси от смарт телефоните си. Под леглото в дребните като килийки стаи с няколко кревати има задоволително място за поместване на един куфар. Нощувката коства 30 английски лири, като в цената е включена и закуската.
Представиха най-скъпото легло в света При изработката му са употребявани благородни метали, диаманти и рубини
Безплатно кафе се предлага 24 часа в денонощието. А най-голямата облага е безплатната бира, която посетителите могат да си точат сред 17:30 и 18:30 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР