В Лос Анджелис започна 70-а юбилейна церемония за връчването на

...
В Лос Анджелис започна 70-а юбилейна церемония за връчването на
Коментари Харесай

Netflix за първи път е водещата мрежа за кино и медийно съдържание

В Лос Анджелис стартира 70-а юбилейна гала за връчването на премиите " Еми ". 122 са категориите, а най-вече номинации има " Игра на тронове ". Блясък и ослепителни тоалети на тържествената юбилейна гала в Лос Анджелис. И едно предложгение за брак. Режисьорът Глен Уайс получи своята статуетка, а по-късно предложения на сцената приятелката си на сцената и ѝ предложи брак.

Британската актриса Клеър Фой получи нощес премията " Еми " за най-хубава актриса за ролята ѝ на младата кралица Елизабет Втора в трагичния сериал " Короната " на 70-ата гала в Лос Анджелис за премиите " Еми " на Американската академия за телевизионно изкуство и просвета.

Сериалът на стрийминг канала Netflix стана трамплин за 34-годишната актриса, взела участие преди този момент в английски телевизионни филми.

Британският артист Матю Рис бе почетен с " Еми " за най-хубав артист за ролята му в сериала " Американците " - сага за руските шпиони от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Съединени американски щати през Студената война, чийто шести и финален сезон приключи напролет.

Танди Нютън получи " Еми " за най-хубава актриса в поддържаща роля в сериала " Западен свят ".

Наградата " Еми " за най-хубав артист в поддържаща роля бе присъдена на Питър Динклидж за ролята му в сериала " Игра на тронове ".

Номинираните тази година бяха оповестени през юли, като " Игра на тронове " и Netflix водят в листата по брой номинации. Любимият на милиони фенове сериал " Игра на тронове " има 22 номинации, до момента в който Netflix пък за първи път е водещата мрежа за кино и медийно наличие с най-вече номинации - 112 общо за продукциите ѝ.

Фантастичният " Западен свят " и антиутопичният " Историята на прислужницата " се подреждат един след различен надлежно с 22, 21 и 20 номинации.

НВО отстъпва първото място по номнинации (общо 108) на Netflix, който излиза напред със сериали като " Короната " и " Странни неща ".

След като пропусна една година, сериалът " Игра на тронове " е на върха по номинации, в това число за най-хубав трагичен сериал, където се съревновава със " Западен свят ", " Историята на прислужницата ", " Короната ", " Американците ", " Странни неща " и " Това сме ние ". Култовата поредност за обаче няма номинация за основна роля.

В категорията шоу преди всичко се подрежда " На живо в събота вечер " на Джон Оливър с цели 21 номинации.

Създаденият по автентичен случай минисериал " Убийството на Джани Версаче " води в категорията си с 18 номинации, измежду които и за най-хубав артист в минисериал за Дарън Крис.
 Сериалът „ Игра на тронове “ води с 22 номинации за телевизионните награди „ Еми “ Сериалът „ Игра на тронове “ води с 22 номинации за телевизионните награди „ Еми “
Сериалът "Игра на тронове " води с 22 номинации за премиите "Еми " за праймтайм излъчвания, които ще бъдат раздадени в Лос Анджелис, заяви Асошиейтед...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР