В Локомотив (Пловдив) са като в баснята Орел, рак и

...
В Локомотив (Пловдив) са като в баснята Орел, рак и
Коментари Харесай

Разделение на Лаута кой да води Локо - Томаш или Бруно?

В Локомотив (Пловдив) са като в баснята " Орел, рак и щука " по връзки на избора на нов старши треньор на отбора, написа " Тема Спорт ". Както е известно, след разгромната загуба от ФК ЦСКА 1948 - Александър Тунчев разгласи, че подава оставка.

Тимът не съумя да се пребори за място в първата шестица, само че в този момент ще гони седмото място и присъединяване на бараж за Лигата на конференциите. Затова и избора на нов ментор е значима тематика.
 Пловдив остана без дерби в плейофите за седми следващ път
Пловдив остана без дерби в плейофите за седми следващ път

Вижте любопитната статистика

Интересното е, че оставката на Тунчев към момента не е призната. Христо Крушарски, който към този момент има единствено 50% от клуба би трябвало да се завърне през днешния ден от бизнесдела в Бразилия и в четвъртък да има решение по въпроса с новия треньор.

Вероятността Тунчев да остане е минимална. Все отново втори следващ ден той е на стадиона, само че не води заниманията. Причината е, че има настоящ трудов контракт и би трябвало да се явява на работа.

Както " Тема Спорт " към този момент писа, двама са главните любимци за поста - Александър Томаш и Бруно Акрапович. Босненецът към този момент разтрогна своя контракт със севрномакедонския Шкендия Тетово в очакване на предложение от " Лаута ". Тук идва и разнобоят при черно-белите. Част от управата е за Томаш, а друга за Акрапович.

Все още не е ясно и кой тъкмо ще води Локомотив в семейството против ЦСКА в петък. Не е изключено това да е помощникът на Тунчев Георги Илиев. Опция за един мач е и Христо Колев-Бащата. Двубоят е от 19:30 часа на " Лаута ".
 Тунчев: Нямам безапелационен отговор какво се случва
Тунчев: Нямам безапелационен отговор какво се случва

Вчера беше на стадион " Локомотив "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР