В крайморската община родолюбците залагат на почтени, познати и политически

...
В крайморската община родолюбците залагат на почтени, познати и политически
Коментари Харесай

ВМРО издига Елена Балтаджиева за кмет на Каварна

В крайморската община родолюбците залагат на честни, познати и политически необременени локални хора. Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Експерт с дълготраен административен опит е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Община Каварна. Патриотите издигат за кметския пост в крайморската община и за лидер на листата с претенденти за общински съветници Елена Балтаджиева.

Тя е на 44 години, с висше обучение и има богат опит в региона на подготовката, ръководството и реализацията на планове с европейско финансиране. В продължение на 8 години е била шеф отдел „ Евроинтеграция” в община Каварна, където е натрупала знания и умения да притегля средства по европроекти и да ги осъществя.

Надгражда опита си като заместник-кмет на община Тутракан през изтичащия мандат. Именно експертизата и качествата да притегля и ръководи евросредства са мощните страни на претендента на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Каварна.

Вътрешна македонска революционна организация ще излезе и със независима листа за общински съветници на идните локални избори в община Каварна. В нея ще намерят място не партийни функционери, а честни хора, потвърдили се като експерти, ползващи се с нужния престиж.

Вътрешна македонска революционна организация предлага на живеещите в община Каварна да заложат на експертите, съумелите и почтени локални хора, които милеят за своя роден край и са подготвени да работят за по-доброто му бъдеще.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР