В края на тази седмица, Microsoft и разработчикът на Age

...
В края на тази седмица, Microsoft и разработчикът на Age
Коментари Харесай

Age of Empires 2: Definitive Edition получава нов експанжън

В края на тази седмица, Microsoft и разработчикът на Age of Empires, World’s Edge, бяха домакини на специфичен панел, на който разкриха бъдещето на поредицата в лицето на Age of Empires IV. Двете компании показаха нова информация, видео и разкриха по кое време излиза играта. Но бъдещето на сериите не се заключава до новата игра само.

По време на събитието беше споделена и нова информация към Age of Empires 2: Definitive Edition и Age of Empires 3: Definitive Edition. Продажбите на модифицираните версии на двете игри вървят доста добре, а Microsoft и World’s Edge не имат намерение да ги изоставят. Първата игра получава втория си експанжън това лято. Името му е Dawn of the Dukes и ще води играещите към Източна Европа. Не е ясно какво ще включва съответното допълнение, само че съмнение, че то ще донесе със себе си нова акция и нова цивилизация, би могло умерено да се направи. Играта ще получи още едно обновяване до края на годината. То ще вкара в играта кооперативен режим – за пръв път в сериите.

Що се отнася до Age of Empires 3: Definitive Edition, то играта получава също ново наличие – на 13-ти този месец. Обновлението ще добави Съединени американски щати като нова цивилизация. Заедно с тях идва напълно нова механика, нови бойни единици, както и нов роден град.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР