Емрах Стораро явно си има слабост към Веси, което обаче

...
Емрах Стораро явно си има слабост към Веси, което обаче
Коментари Харесай

Веси от “Денсинг старс” не ще и да чуе за Емрах Стораро

Емрах Стораро очевидно си има уязвимост към Веси, което обаче не ѝ се харесва. Преди седмици той непосредствено я нападна с целувка по устата по време на танца, а в специфичен анонс показа и за тръпката, която изпитва към нея. За жал, таньорката не питае толкоз топли усеща към самозабравилия се артист и никак не счита да му се връзва на задатъците. При сбогуването си с формата изпълнителят не се поколеба и още веднъж я целуна, при което към този момент тотално проличаха възприятията ѝ към него. Освен че не храни каквито и да било любовни страсти към колегата си, Веси очевидно изпитва даже злост към него.

Във видеото, което се завъртя в Мрежата, ясно се вижда какъв кръвожаден взор му хвърля тя след целувката. Макар камерата да я демонстрира отстрани, когато го поглежда, леденият звук в очите ѝ е индикативен. Изражението на Веси се трансформира като за секунди и към този момент даже за непредубедения фен е ясно, че надали може да търпи Емрах. Според феновете дребният Стораро в действителност прекалява с набезите си на нейна територия. Колегите ѝ пък споделят, че при последваща своя изява в “Денсинг старс ” танцьорката много по-добре ще изследва сътрудниците си, с цел да не попадне на сходен типаж.

@kameliakrasimirov1 #foryoupage #f #fypシ゚viral #fyp #foryou #emrah #dancingstarsbulgaria ♬ i like the way you kiss me - Artemas

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР