В края на миналия месец турските медии гръмнаха - обичаната

...
В края на миналия месец турските медии гръмнаха - обичаната
Коментари Харесай

Смут край Босфора: Развежда ли се Берен Саат? Какво се случва с брака ѝ - отговор от първо лице

В края на предишния месец турските медии гръмнаха - обичаната и в България актриса Берен Саат се развежда. Според папарашко предаване тя е била видяна да си търси ново жилище, като за задачата се е доверила на организация за недвижими парцели. 

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Това беше забавно изказване поради демонстрираната непосредственост сред нея и брачна половинка ѝ Кенан Доулу единствено преди месец. Нещо повече - връзките сред Берен Саат и свекърва ѝ също се затоплили. 

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става! 

Затова напълно разумно беше и опровержението на този слух, което пристигна от Кенан. " Приятели, не вярвайте на тези вести без изказване от нас. Моля ви, апелирам ви! Ние се уморяваме, вие се уморявате. Хората се разстройват от такива вести ", зяави музикантът преди концерт преди дни. 

Виж още: Хазал Кая разгневи мрежата с LGBT обръщение, Берен Саат я поддържа

Че всичко е наред индиректно увери и актрисата, която разгласява фотография на брачна половинка си след въпросния концерт. 

Виж още: Диана Димитрова нажежи пристрастеностите, качи фотография без горнище

Всъщност концепцията за възможен бракоразвод беше подхранена преди година, когато в навечерието на рождения ден на Кенан Берен написа, че е " изгубила " колегата си. Тогава се предполагаше, че за края на връзката им виновност имат репродуктивни проблеми, непозволяващи им да основат потомство. По-късно се тиражираше версията за фокус върху кариерно развиване.

Изображение: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР