В края на миналия месец бившата мениджърка на Рики Мартин

...
В края на миналия месец бившата мениджърка на Рики Мартин
Коментари Харесай

Рики Мартин - невинен до доказване на противното

В края на предишния месец някогашната мениджърка на Рики Мартин - Ребека Дръкър, заведе дело против него за неизплатени комисионни. А по-късно стана ясно, че му е издадена и ограничаваща заповед. Причината: обвинявания в домашно принуждение, които изпълнителят не се поколеба да отхвърли. Оказа се, че тези обвинявания идват от племенник на Рики Мартин, който твърди, че двамата са имали и полови връзки.
 Рики Мартин, ограничаващата заповед, Ребека Дръкър и за какво го съди за 3 милиона $
Тъмни времена и за Рики Мартин

Грози ли го правосъден развой

21-годишният племенник настояваше пред съда, че с артиста са имали 7-месечна връзка, а след нейния край Рики почнал да го тормози и да го следи.

Източници на TMZ обаче удостоверяват пред медията, че съдията е отхвърлил краткотрайната ограничаваща заповед, която е издал преди седмица, тъй като племенникът самичък отдръпнал желае си.
 Снимка 581729

" Вносителят на петицията приключи исковете си непринудено, затова казусът е архивиран и не са нужни спомагателни процедури ", споделя пред Associated Press представител на съда.
 Рики Мартин и какво сподели за обвиняванията на племенника му в инцест
Обвиненията в инцест против Рики Мартин

Проблемите не престават

Пред TMZ правният екип на Рики Мартин разяснява случая по следния метод: " Точно както чакахме, краткотрайната заповед не беше удължена от съда. Обвинителят удостовери пред съда, че решението му да отхвърли претенциите е единствено негово, без външно въздействие или напън. Това в никакъв случай не е било освен това от проблематичен субект, който прави погрешни изказвания без никакви причини. Радваме се, че нашият клиент към този момент може да продължи напред с живота и кариерата си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР