В края на миналата седмица в с. Стоб е възникнало

...
В края на миналата седмица в с. Стоб е възникнало
Коментари Харесай

Моторист блъсна велосипедистка в село Стоб

В края на предходната седмица в с. Стоб е зародило ПТП сред мотоциклет, ръководен от 40-годишен мъж, и велосипед, ръководен от малолетно момиче. В резултат на случая водъчът на мотоциклета е с фрактура на десния крайник, а момичето е с охлузвания и фрактура на носа. Тестът за приложимост на алкохол на лидера на мотоциклета е негативен. Досъдебно произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Рила, известен е дежурен прокурор.

26-годишен лидер на ла. „ Хонда “ е изгубил надзор над автомобил, предизвикал е ПТП в региона на Сапарева баня в края на предходната седмица, потърпевши са 2 пътнички в автомобила, закарани са в дупнишка болница. По случая е формирано досъдебно произвнодство в районно управление (на МВР) Дупница.

82-годишен лидер на л.а. „ Фолксваген “ е арестуван през вчерашния ден в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил за породено ПТП, нарушавайки разпоредбите за придвижване е предизвикал телесна щета на пешеходец – счупена подбедрица. Направен му е тест за приложимост на алкохол и опиати, техническото средство е отчело налицие на наркотично венщество. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР