В края на миналата седмица се състоя ключово изслушване от

...
В края на миналата седмица се състоя ключово изслушване от
Коментари Харесай

Обича ли още бившата си Кевин Костнър и в нова връзка ли е тя

В края на предходната седмица се състоя основно чуване от развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които след цели 18 години брак през май оповестиха, че се разделят.
 Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - изневерявали ли са си по време на брака
Изневерявали ли са си Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Нова драма към развода им

В съда артистът е отправил ново обвиняване към някогашната си, в което споделя, че тя взе участие в " безсърдечен джихад " против него и по този метод прави процеса по раздялата им още по-враждебен.

Дизайнерката обаче е целяла да покаже, че няма скрити неприятни планове, като даже се е разплакала в правосъдната зала и е декларирала, че за нея разтрогването на брака е " прекарване ". " Ние сътворяваме всичко, за което можеше да мечтаем тук ", са били думите ѝ за, който тя трябваше наложително да напусне по искане на.

След новината за развода някогашната му съобщи, че желае 248 000 $ месечна прехрана на дете, с цел да подсигури и на трите опазването на здравето и образованието им. По думите на Кристин Баумгартнер самата тя няма лични приходи, защото е стопанка, само че не крие, че животът на фамилията ѝ е " по-необикновен " и желае да се погрижи за него по най-хубавия метод.
 Снимка 625991

Що се отнася до, Кевин Костнър си е получил своето. На фона на 248 000 $, които някогашната му, той отвърна, че подготвен да изплаща 51 900 $. Последва нов опит на дизайнерката да увеличи сумата, като изиска 161 000, само че в последна сметка съдията се е произнесъл в интерес на артиста и е отредил издръжката на месец за дете да бъде 63 209 $.

Според Кевин Костнър тази сума е изцяло рационална и може изцяло да покрие потребностите на децата. В съда той даже е споделил, че изпитва боязън да не остане без пари, значително тъй като не е артист, прочут с това, че прави продължения и тъй като се заема единствено с планове, от които се интересува и/или финансира самичък. Костнър е изтъкнал също, че не получава огромни облаги от личните си продуцентски компании и даже е признал за проблеми, с които се е сблъскал по отношение на идния си уестърн Horizon.
 Снимка 632400

Последният по-голям план на артиста,, пък му е носил близо 1 310 000 $ месечно. Заради прекратяването на присъединяване на Кевин Костнър в сериала, приходите му към този момент са спаднали доста и очевидно това е било задоволително настояването му да бъде почетено от съдията.

По време на чуването е бил разискван и различен въпрос, обвързван с персоналния живот на, касаещ и пари. Тя е била запитана дали сега е в сантиментална връзка с Джош Конър, който е общ нейн другар с Костнър. Дизайнерката изрично е отрекла. Въпреки това е удостоверила, че той ѝ е дал 20 000 $ в брой, половината от които е заделила за майка си. Баумгартнер е прецизирала също, че сумата не е подарък и има намерение да я върне, написа Entertainment Tonight.

Пред Access Hollywood пък, след края на чуването,  е коментирал по какъв начин се усеща по отношение на обстановката с развода. По думите му тя е " ужасна ". " Чувствам се толкоз зле, приказваме за някого, който обичам... Просто не мога. "
 Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - обвиняванията на някогашните съпрузи поради финанси
Кевин Костнър и някогашната му с нови нападки един против различен

Парите на раздора

Актьорът е споделил, че към момента обича Кристин Баумгартнер и има вяра, че това, което всички желаят, е разводът да бъде финализиран скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР