В края на миналата седмица Риана пусна своята колекция бельо

...
В края на миналата седмица Риана пусна своята колекция бельо
Коментари Харесай

Риана, която иска да бъде любимка на всички

В края на предходната седмица Риана пусна своята сбирка долни дрехи дружно с стилната марка Fenty - Savage X. Освен че продуктите са много провокативни, само че за сметка на това на относително налични цени, новото бизнес начинание на певицата притегли вниманието и с различен аспект - разнообразието.

Публикация, споделена от Sassy Hong Kong (@sassyhongkong) на Май 13, 2018 в 10:45 PDT

И не толкоз в моделите, които са си над 90, колкото с концепцията всяка дама да може да откри своя продукт . Със своите общо 36 размера и седем телесни нюанса, Риана несъмнено потвърди, че знае по какъв начин се става фаворитка на всички.

Публикация, споделена от savageX fan

Сама певица също не бе пощадена от мнения, че е качила килограми. На представянето на линията долни дрехи тя се появи със секси нощница, която разкри огромна част от тялото й . А Риана е скри своето самочувствие и гордостта, с която носи извивките си.

Именно тя желае да съобщи и на своите клиентки. И в линията си козметични артикули Рири заложи на разнообразието от цветове при декор дьо тените , с цел да могат и дамите с шоколадова кожа да намерят най-подходящия артикул.

Публикация, споделена от Rihanna Follows #853❤

А в този момент на пазара са сутиените, които да пасват идеално както на дамите с млечнобяла кожа, по този начин и на цветнокожите . Хитър маркетингов трик или битка с расизма и дискриминирането - дано всеки самичък реши.

 Риана със лична линия долни дрехи
С какво още се захваща Риана

Нещо ново, ненадейно и секси

Но е значимо да споменем, че в обществените мрежи към този момент се завихри вълна от неодобрение против номерацията на бельото, която не дава отговор на размерите на дамите. Така че, мечтаният резултат може и да не бъде реализиран.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР