В края на миналата година разбрахме, че за трети път

...
В края на миналата година разбрахме, че за трети път
Коментари Харесай

Отново ще гледаме Чанинг Тейтъм в Професия Стриптийзьор 3

В края на предходната година разбрахме, че за трети път ще видим Чанинг Тейтъм гол до кръста към стълб (образно казано, схваща се).

Та, тъкмо тогава стана ясно, че ще има  " Професия стриптийзьор 3 ", само че от посещение на артиста в предаването на Кели Кларксън разбираме, че първоначално концепцията за трети филм не му се е коствала доста добра.

Не тъй като счита, че няма да бъде сполучлив, а тъй като знае какъв брой старания и ограничения му е коствало да влезе в съвършената форма, в която го гледахме в първите два кино лентата. Тейтъм споделя, че през годините тренира, с цел да поддържа форма, само че с цел да " изкара това тяло " е нужно доста повече.

Самият артист споделя, че това го е предиздвикало да се замисли дали желае още веднъж да минава през всичко за трети път. Допълва, че солта е нещото, което доста му липсва, когато се приготвя физически за ролята, тъй като би трябвало да я изключи от менюто си и по този начин всичко има усет на... вода.

Чанинг Тейтъм също по този начин възхвалява хората, които вървят на работа от 9 до 5 и все пак съумяват да наподобяват като героя му от кино лентата. За него това е извънредно мъчно, въпреки и това да е главната му работа.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР