В края на миналата година Джордж Клуни бе гост на

...
В края на миналата година Джордж Клуни бе гост на
Коментари Харесай

Джордж Клуни: Не исках деца, но в момента, в който я срещнах, всичко се промени ❤

В края на предходната година Джордж Клуни бе посетител на подкаста WTF на Марк Марън и описа повече за прочувствения миг, в който той и брачната половинка му Амал вземат решение да имат деца. Актьорът признава, че точно прелестната му жена е тази, която трансформира мнението му по този въпрос.

Как тъкмо се случва всичко?

Клуни споделя, че преломният миг е настъпил, когато той и Амал са били на посетители на неин другар, чието дете е било „ много шумно и неприятно “.  Когато двамата стартират да се разхождат из градината и да си приказват по тематиката за бебетата, брачната половинка му споделя: „ Имаме ужасяващ шанс в живота ", а аз допълних: " Да, имаме шанс, че се намерихме ". Тя ми отвърна: " Изглежда, че би трябвало да споделим този си шанс и с някои други хора... " Помня, че замълчах за към минута и по-късно просто се обърнах към нея и й споделих: " Ако и ти си на тази вълна... ", а тя ми отвърна простичко: " Мисля, че би трябвало да опитаме. " Преди това не желаех да се бракосъчетавам, нито да имам деца. Но това неизмеримо човешко създание влезе в живота ми с гръм и тропот и просто се влюбих бясно. От този миг нататък знаех, че всичко щеше да бъде друго ", споделя с усмивка Клуни.

Снимка: Getty Images

Когато през юни 2017 година той в края на краищата става татко, артистът не е имал визия, че го чакат не едно, а цели две дечица. „ Нямах визия, че ще имаме близнаци – споделя Клуни с насълзени очи – Бях в действителност изумен, когато лекарят ми сподели „ Момченце е… “, а малко по-късно добави: „ Другото пък е момиченце “. Казах си: „ О, по дяволите… “. Бях подготвен за едно, макар че сестрата на Амал да имаше близнаци и в известна степен това можеше да се случи и на нас… Сега обаче не мога да си показва своя живот без тях. Обожавам ги! “, споделя още очарователният артист.

В момента Джордж и Амал се любуват на родителството и на 4-годишните си близнаци.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР