В края на месеца ще направим заявка за промяна на

...
В края на месеца ще направим заявка за промяна на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Вълнари: В края на май ще направим заявка за промяна на управлението в страната!

В края на месеца ще създадем поръчка за смяна на ръководството на нашата страна. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на листата за евроизбори Мустафа Карадайъ по време на избирателен протест в село Вълнари.

На митинга в Никола Козлевското село Карадайъ разясни значимостта на идните избори като сподели, че заради обстановката в Европа с тези избори ще се начертае, най-малко за 20 години напред, посоката за развиване на Европейски Съюз. От едната страна стои национализма, опълчването и омразата към другите, а от другата демокрацията, толерантността, уважението към другите и силата от това обединяване на другите, с цел да има и единение в Европейски Съюз, акцентира той.
В края на месеца ще създадем поръчка за смяна на ръководството на нашата страна, разгласи водачът на Движение за права и свободи. Освен че ще кажем, че не може да продължава национализма да е политика в нашата страна, е извънредно време да променим формулата за ръководство в България. Ние ще кажем и че в Никола Козлево настава смяната, бе безапелационен той.

По-рано денем екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи организира срещи с поданици на село Ясенково, селата Хитрино, Черна и Тимарево. От Хитрино Карадайъ напомни случаи, когато други политически партии и персони заблуждават електората на Движение за права и свободи за гласове и власт. А след това тези хора работят против нас, означи той и прикани, че е време тези операции, фалш и двуличие да бъдат спрени. Хитрино ще се промени наесен с помощта на достойните хора, бе безапелационен водачът на Движение за права и свободи.

Тези, които сте изпратили в българския парламент и тези, които ще изпратите в европейския парламент няма да разрешат на политическите търгаши да имат бъдеще. Нито да ви плашат, нито да градят бъдещето и да развращават морално нашите деца, сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
След извършените предизборни срещи екипът на Централния лъч участва на ифтар даден от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. На ифтара участваха и учители по турски език от Сдружение на учителите по турски език за Северна и Източна България, които благодариха на Движение за права и свободи за положените старания за отпечатването на учебниците по турски език.

На срещите участваха и зам.-председателят на Народно събрание доктор Нигяр Джафер, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и претендентите за членове на Екологичен потенциал Атидже Алиева-Вели, Севим Мусак и Антоанета Асенова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР