В края на месец ноември Microsoft анонсира голямо допълнение за

...
В края на месец ноември Microsoft анонсира голямо допълнение за
Коментари Харесай

Redstone 4 ще излезе без функционалността Sets

В края на месец ноември Microsoft анонсира огромно допълнение за Windows 10 с име Sets. Това е допълнение, вградено непосредствено в операционната система, даващо опция за работа с раздели.

Разделите дават опция да се работи с две сесии на едно приложение или с няколко разнообразни стратегии в еднакъв програмен прозорец, които се намират в разнообразни раздели. Потребителят елементарно минава от раздел в различен, също като разделите в браузъра, което за мнозина е доста комфортно.

Очевидно, реализацията на Sets на равнище операционна система изисква повече старания и надлежно, повече време. Специалистите на Microsoft обявиха, че няма да съумеят да довършат Sets до излизането на обновяването Redstone 4 през февруари-март 2018 година и потребителите ще би трябвало да изчакат спомагателни 6 месеца след излизането на Redstone 4. Някои инсайдери през идващите месеци ще получат достъп до бета версиите на Sets, тъй като софтуерният колос има потребност от мнения и оферти за работата на другите функционалности. Но малко преди излизането на Redstone 4 новата функционалност ще бъде отстранена.

За разлика от Sets, функционалността Windows Timeline ще бъде налична за всички тестери и ще се появи с обновяването Redstone 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР