В края на месец март 23-годишната българска актриса и модел

...
В края на месец март 23-годишната българска актриса и модел
Коментари Харесай

Росмари Янева снима сериал с Ерик Робъртс

В края на месец март 23-годишната българска актриса и модел Рос-Мари Янева ще застане на снимачната площадка до холивудската звезда Ерик Робъртс. Двамата ще се снимат в новия сериал Станция 211.

Героинята на Рос-Мари ще се споделя Яна, а сюжетът показва мистериозни случки, свързани с извънземни, в немска база в Антарктида.

Историята се завърта към първокласен екип, който е изпратен да проверява тези необикновени събития, с цел да разбере, че ориста на човечеството зависи от техните дейности.

Необясними феномени като Бермудския триъгълник също ще бъдат наранени и ще бъдат вплетени в мрежа от конспирации, неразказвани до момента, Неотдавна Янева взе участие и в американския екшън The Bouncer, където влезе в кожата на момиче от Русия, прилъгано от могъщ американец да се реалокира с него в Букурещ, след което всичко се оказва капан.

В лентата тя си партнира с известния австралийски артист Костас Мандилор, известен с ролята си на Кени в сериала Зад оградата и с присъединяване си във филмовата поредност Убийствен пъзел. През предходната година пък Рос-Мари взе участие и в лентата The Еnforcer с Антонио Бандерас.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР