В края на месец декември 2021 година ви информирахме за

...
В края на месец декември 2021 година ви информирахме за
Коментари Харесай

Apple започна да прави iPhone в Индия

В края на месец декември 2021 година ви информирахме за проектите на Apple да изнесе част от производството на iPhone в Индия. Сега тези вести бяха доказани от компанията от Купертино и производството на смарт телефоните в Индия към този момент е почнало. „ Ние сме разчувствани да стартираме производството на iPhone 13 – с неговият хубав дизайн, усъвършенствана система от камери за зашеметителни фотоси и видеа и невероятното показване на А15 Bionic чипа тук в Индия за нашите локални клиенти. “, оповестяват от Apple.

Освен последното потомство iPhone 13, заводът на Foxconn, където се създават устройствата, Apple сглобява още iPhone 12, iPhone 11 и предходното потомство iPhone SE. Плановете на компанията са локалното произвеждане да покрива към 70% от устройствата, които се продават в Индия.

Едно от огромните преимущества, което накара доста производители на всевъзможен тип техника да отворят фабрики в Индия е 20% такса, която те икономисват. Очаква се в близко бъдеще в завода да започва и производството на Pro устройства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР