В края на месец август най-сексапилната зъболекарка у нас и

...
В края на месец август най-сексапилната зъболекарка у нас и
Коментари Харесай

Неволи в кухнята: Теодора Тодорова претърпя нелеп инцидент

В края на месец август най-сексапилната зъболекарка у нас и половинката ѝ Александър, с който са ѝ сътрудници, публично подписаха брак в Гърция. Определено от фрагментите може да се усети благополучие и обич,които не са просто инфлуенсърска провокация, а действителни усеща и страсти.

Виж още: BDSM кралица или Дисни принцеса? Десита сподели и двете лица

Безграничното им благополучие продължi и по-късно. Щастливото ново семейство показа в обществените мрежи прелестната вест, че Tеди и Алекс ще стават родители: " Ще си имаме бебе!Много сме щастливи, че фамилията ни се усилва! " Тогава към момента Теди нямаше коремче, само че към този момент всички се радваме дружно с нея на сладки фрагменти на една бременна млада мама.

Виж още: Времето лети: Ваня Джаферович чества годишнина от успеха си в Сървайвър

За една жена, която се занимава интензивно със спорт и постоянно е имала съвършени форми, сигурно тази смяна не е толкоз лека, само че крайната цел несъмнено си заслужава всеки качен кг. Към момента Теодора наподобява в действителност ужасно и по думите ѝ този интервал е същинско чудо за нея. Наскоро инфлуенсърската показа, че преди да схванат хубавата вест, тя се е натъкнала на доктори, които са ѝ споделили, че в никакъв случай няма да може да забременее, а това за една жена е допустимо най-лошата вест. Сега всичко е наред - за тяхно огромно благополучие.

Виж още: Андреа е гневна? Кобрата хвърли ръкавицата, призна за новата си жена

Е, въпреки и дребни, неволите за Теди продължат. В персоналния си Instagram профил тя показа, че е претърпяла лек случай в кухнята. Докато е готвела, бъдещата мама е хванала горещата тава с голи ръце и за жалост няколко дни в този момент ще върви с бинтовани пръсти. По нейни думи " бременността ѝ е изпила акъла " - въпреки всичко има мит, че по време на 9-те месеца дамите са доста по-разсеяни. Важното е, че няма нищо съществено - след нелепия случай Теди качи сторита с бинтованите пръсти от фитнеса - всичко е наред!

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР