В края на март 2023 г. предстои първото издание на

...
В края на март 2023 г. предстои първото издание на
Коментари Харесай

Kaufland основава АгроАкадемия за земеделски производители

В края на март 2023 година следва първото издание на Kaufland АгроАкадемия. Тя е предопределена напълно за родни аграрни производители. В еднодневен обучителен конгрес, който ще се организира в централния склад на ритейлъра в с. Стряма, определените участници ще имат опция да получат задълбочена информация за:
Тенденциите в ритейл бранша Практиките и условията на бизнеса с бързооборотни артикули Възможностите за договорно изкупуване на продукцията Критериите за реализацията й в хипермаркетите на Kaufland
За да се включат в агро-обучението претендентите би трябвало да попълнят къс въпросник и да преминат следваща селекция от екипа на направление " Плoдoвe, зeлeнчyци и цвeтя " в Каuflаnd Бългapия. Желаещите могат да изтеглят въпросника за присъединяване от особено основана секция в. Специализираното образование ще е изцяло гратис за всички определени участници.

Директна телефонна линия дава информация за условията на ритейлъра за изкупуване на родна продукция

В продължение на напъните си да предизвиква локалното произвеждане, Kaufland България открива и директна телефонна линия, особено предопределена за аграрни производители.

Всеки работен ден сред 8:30 и 18:30 часа на 0800/12220 фермерите ще могат да насочат запитванията си, свързани с опциите, условията и изискванията за партньорство с Kaufland.

Линията ще съкрати пътя на връзка сред производителите и ритейлъра и ще даде опция на земеделците да получат бърза, правилна и навременна информация.

Kaufland е изкупил родна земеделска продукция за над 32 млн. лева през 2022 година

В последните 4 години делът на родните плодове и зеленчуци във веригата нараства повече от два пъти. През миналата година от магазинната мрежа на ритейлъра са продадени над 25 000 000 бр./кг плодове и зеленчуци.

Плановете на компанията за 2023 година включват разширение на каузи на българската продукция във веригата с 30%, в това число удвояване на броя на плодовете и зеленчуците от личната ни марка " Брей! ".

Ритейлърът планува и увеличение на дoгoвopитe зa изкyпyвaнe нa oбeми зa 2023 година с pъcт c oкoлo 20% нa cтoйнocттa нa пpoдyктитe, кoeтo ce paвнявa нa oкoлo 38 млн. лева Kaufland АгроАкадемия е част от дълготрайната тактика на ритейлъра да поддържа родните производители.

С поддръжката си към българските производители ритейлърът се подрежда на една от водещите позиции по изцяло икономическо и обществено влияние.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР