В края на лятото тази година, Microids обявиха, че класическата

...
В края на лятото тази година, Microids обявиха, че класическата
Коментари Харесай

Отложиха излизането на Syberia: The World Before

В края на лятото тази година, Microids оповестиха, че класическата приключенска игра Syberia ще направи завръщането си с напълно новата игра The World Before. Тя трябваше да излезе през тази седмица, само че това няма да се случи. Вместо това, Syberia: The World Before е забавена за първото тримесечие на идната година.

„Ние сме отдадени над стартирането на допустимо най-хубавата игра, която ще предложи всепоглъщащо премеждие, което ще ви води към и ще остане правдиво на вселената на Беноа Сокал. Към сегашния миг е належащо обаче да си дадем още малко време, с цел да завършваме създаването във допустимо най-хубавите условия“, пишат Microids. „Ние сме към този момент много уверени и чакаме с неспокойствие да споделим повече детайлности с вас за новото премеждие на Кейт Уолкър. Убедени сме, че играещите ще са нетърпеливи да играят идващия епизоди в сериите. Без никакво подозрение, Syberia: The World Before ще е един от огромните епизоди от сериите Syberia.

Новината за отлагането на премиерата на Syberia: The World Before сигурно разочарова мнозина, само че напълно не е изненадваща предвид на всички други игри, които бяха забавени, заради актуалната световна обстановка.

Syberia се явява типичен пример за видеоигрите в приключенския род. Дело на белгийския създател на комикси и художник Беноа Сокал, първата игра се появява преди 19 години, като следват продължения, появили се през 2004 и 2016.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР