В края на годината, отбелязваща 110-годишнината от създаването на марката, от Alfa

...
В края на годината, отбелязваща
110-годишнината от създаването на марката,
от Alfa
Коментари Харесай

За Giulia GTA - думите на създателите - видео

В края на годината, отбелязваща 110-годишнината от основаването на марката, от Alfa Romeo сътвориха документален филм, за да опишат историята на основаването на Giulia GTA, най-добре представящия се спортен салон, създаван в миналото от Alfa Romeo. Суперавтомобил, който да се кара еднакво добре по пътя и пистата, подарък за всеки фен на Alfa Romeo и “бензиновите глави ” като цяло.

В къс документален филм създателите на плана Giulia GTA приказват за ренесанса на икона на Alfa Romeo. Посветено на почитателите на Alfa Romeo, видеото е в знак на респект към италианската просвета, изпълнение, дизайн и „ ноу-хау “, въплътени от Giulia GTA.



Арно Леклерк - началник на Alfa Romeo EMEA, Клаус Бусе - началник на дизайна EMEA, и Фабио Милиавака - началник на продуктовия маркетинг EMEA споделят емоциите, които са изпитвали, до момента в който са планирали празника на същинската икона на Alfa Romeo. От най-ранните скици, до най-накрая излизането й на пътя, те говорят за това какво е било да разработваш, проектираш и произвеждаш автомобил, толкоз алегоричен за италианската просвета, осъществяване, дизайн и италианско „ ноу-хау “.

Заедно с версията GTAm („ m “ за „ modificato “), Giulia GTA - единствено 500 от които ще бъдат направени - е връщане към произхода на Alfa Romeo и респект към един от най-емблематичните му модели. Giulia GTA от 1965 г. „ Gran Turismo Alleggerita “, е създадена от Autodelta и основана на Giulia Sprint GT, която продължи да реализира спортни триумфи по целия свят.



Проектът Giulia GTA се възползва от дългогодишното партньорство със Sauber Group AG, употребявайки знанията на своите инженерни и аеродинамични подразделения. Групата Sauber може да се похвали с 50-годишен опит в автомобилния спорт, в това число 27 в F1, натрупвайки безценен опит в проектирането и използването на въглеродни нишки, както и напреднали знания по аеродинамика.

Със своя личен аеродинамичен тунел, в Hinwil, Швейцария, на Sauber Engineering е поверено производството на множеството компоненти от въглеродни нишки в GTA и GTAm, особено тези с аеродинамично влияние, включително новите предни брони, страничните прагове, дифузьора, спойлерът на GTA и разпространяването на GTAm.

Резултатът е кола, която стопира дъха ви както от естетическа позиция, по този начин и от позиция на продуктивност, с големи предни въздухозаборници и регулируем заден спойлер от въглеродни влакна. Двигателят в Giulia GTAm е 2,9-литров V6 Bi-Turbo, изработен напълно от алуминий. Той е адаптиран да отприщи мощ от 540 к.с., което дава опция на колата да е светкавично бърза от нула до 100 км / ч, благодарение на системата за управление на старта, единствено за 3,6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР