Лидерът на лейбъристката партия Ивана Бачик, която представлява района на

...
Лидерът на лейбъристката партия Ивана Бачик, която представлява района на
Коментари Харесай

Центровете за настаняване трябва да бъдат разпръснати в цялата страна, казва лейбъристката

Лидерът на лейбъристката партия Ивана Бачик, която съставлява региона на Гранд Канал, където претендентите за интернационална протекция отсядат на палатки, приветства обстоятелството, че различното настаняване „ наподобява е било открити ”.

Г-жа Бачик, говорейки по радио Morning Ireland на RTÉ, поздрави локалните поданици и доброволци, които са дали поддръжка на хората, само че сподели, че обстановката е била „ нечовешка и неустойчива ” и е имало „ а липса на обединено мислене ” от държавното управление.

„ Искам да стартира, като похваля локалните поданици и в действителност страхотната група локални доброволци, които оказват поддръжка на хората, които са останали без друга опция с изключение на да спят на палатки около канала. Всъщност беше показано такова съчувствие и поддръжка, само че сигурно това беше обстановка, която беше нечовешка и неустойчива.

„ Призовах Taoiseach през вчерашния ден да подсигурява, че ще бъде препоръчано различно и несъмнено настаняване на тези, които са ела тук да търсиш леговище. И аз поздравявам обстоятелството,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР