В края на февруари Адриана Лима избра любопитен начин, за

...
В края на февруари Адриана Лима избра любопитен начин, за
Коментари Харесай

Адриана Лима - много бременна и много секси

В края на февруари Адриана Лима избра любопитен метод, с цел да направи съкровено самопризнание. Бразилският супермодел разгласява дебютно видео в TikTik профила си, посредством което описа за най-новото в персоналния си живот - своята бременност.

Съвсем ненадейно Адриана Лима се появява и на корицата на Elle Бразилия - и то в пълния си искра на бременна.

На 40, бившата суперзвезда на Victoria`s Secret се завръща на корицата на списанието 17 години по-късно. Изживяването за ELLE е доста особено, тъй като това е първият път, когато бразилският модел театралничи за фешън списание, до момента в който чака дете.

Впечатляващата фотосесия на Адриана Лима, която очаква момченце от половинката си Андре Лемърс, е дело на Жозефина Биети, а мястото на фотосите е Лос Анджелис. Основната тематика на изявлението, несъмнено, е бременността й.

" Чувствам се като богиня. Да, тъй като сътворявам живот! Това е толкоз могъщо нещо ", споделя в изявлението за списанието. В него споделя още за измененията в тялото си и за желанието си да способства за разтрошаване на стандартите в модата - с включването на зрели дами с разнородни тела.

" По време на бременността ми с другите ми две дъщери не се занимавах с мода. И наистина съм доста разчувствана да бъда снимана в този друг стадий от живота си. Вълнувам се да позирам, само че не като модел, а като елементарна жена, която чака своето бебе ", споделя още Адриана Лима. 

Само преди броени дни Адриана Лима се похвали и с няколко невероятни фотоси от филмовия фестивал в Кан, където я виждаме да демонстрира наедрялото си бременно коремче от формалната рокля на марката Balmain.

" Риана, благодаря ти, че отвори вратата ", написа бразилският модел под фотографията.

Всъщност, стилните решения на бременната Риана успяваха да изненадат и шокират много хора всякога. С дръзките си визии обаче тя съумя да промени усещанията за това какво е " редно " да обличаш, когато очакваш дете. И по всичко проличава, че Адриана Лима следва светлия ѝ образец. Отива ѝ, не можем да отречем. 

Това ще е трето дете за 40-годишната Лима и първо с сегашния ѝ другар Андре Лемърс. Адриана има две дъщери - Валентина (12 г.) и Сиена (9 г.) с някогашния си брачен партньор Марко Ярич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР