В края на декември Симфониета Враца тръгва на мини Коледно

...
В края на декември Симфониета Враца тръгва на мини Коледно
Коментари Харесай

Диригент Христо Павлов: На нас не идва вдъхновението, за да го предадем на публиката – то идва от публиката и заради тях

В края на декември Симфониета Враца потегля на мини Коледно турне. " Предстои ни Коледно турне в четири града на България. Ще свирим в Перник В.Търново, Търговище и Хасково ", споделя маестро Христо Павлов.

След това на 22 декември следва концерът - събитие с италианския реализатор Фабио Армилиато. " Наситена, сполучлива като развиване и художествено равнище, такава е оценката на маестро Павлов за отиващата си 2022 година " Товапривлича и от ден на ден известни реализатори и музиканти от висока гласа, които идват да свирят с нас ", споделя диригентът.



Над 40 стратегии и повече от 90 концерта е продукцията за годината,като се има поради, че единствено 40 концерта са показани пред врачанската аудитория. На оркестъра му следва огромната почивка през януари 2023 година и заслужена отмора.

Успешна година регистрира маестро Хр.Павлов.



„ Имахме късмет да живеем в такова време, което ни дава късмет за развиване – с огромни крачки, които не са присъщи нито у нас, нито по света.Използваме всички благоприятни условия, с цел да стигнем до стадии, които би трябвало единствено да се задържат “.

Чуйте цялото изявление с Христо Павлов в прикачения звуков файл.

И ние, приятелите от Дарик Враца, ви пожелаваме да сте здрави, вие и фамилиите ви, които преди дни се усилиха с още една двойка музиканти от състава. Ще ви чакаме още веднъж в концертна зала през м. февруари, когато ще започва новия сезон на Симфониета Враца.

Завършваме с два благ гласа, Таня Радева и Мария Божилова,част от Коледната стратегия, с която Симфониета Враца потегля на турне. Чуйте във втория атачмънт.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР