В конституционния съд са компетентни хора. Там решават какво да

...
В конституционния съд са компетентни хора. Там решават какво да
Коментари Харесай

Президентът Радев: Двете най-големи заплахи от COVID-19 са паниката и стреса

В конституционния съд са способени хора. Там вземат решение какво да вършат. Зависи какви са желанията на прокуратурата. Това съобщи президентът Румен Радев в авиобаза Граф Игнатиево, която е едно от някогашните му работни места, написа Блиц.

" Аз правя оценка високо интензивността на прокуратурата да се бори с корупцията и с битовата престъпност, само че не трябва да забравяме, че резултат може да има изключително при битовата престъпност. Там не може да се ползват репресивните ограничения на страната. Това значи, че се води битката с корупцията там, където има течове, където е хранителната среда ", съобщи Радев.

" Това е в изпълнителната власт, където са всички публични поръчки и там би трябвало да е ориентирано цялото внимание ", сподели президентът.

На въпрос на Блиц по какъв начин ще разяснява ситуацията и казуса с ковид Радев отговори по този начин: „ Проблемът изисква обединяването на силите на всички институции и на обществото. Има основана организация за наблюдаване и реакция. Националният действен щаб работи в непрекъснат режим ".

" Най-голямата заплаха съгласно мен е да се подложим на суматоха и стрес. Трябва да се вслушаме повече в рекомендациите на специалистите, би трябвало да имаме дисциплинираност и самоконтрол. Най-голямата опасност е да не допуснем парализиране на стопанската система ", добави президентът.

" Аз разгадавам всички компании и институции да завишат санитарно-хигиенните си условия и да се работи обикновено. Редно е държавното управление да мисли ограничения за поддръжка на тези браншове и страната да влезе в едно обикновено положение ", сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР