В комедията Гаднярят от 2001 г. Вини Джоунс изигра опозорения

...
В комедията Гаднярят от 2001 г. Вини Джоунс изигра опозорения
Коментари Харесай

Роналдиньо закръгли 40 г. в затвора в Парагвай

В комедията " Гаднярят " от 2001 година Вини Джоунс изигра опозорения някогашен футболист Дани Мийхън, вкаран зад решетките и принуден от подкупен надзорник да бъде капитан на група пандизчии да играят против тим от добре тренирани, садистични пазачи. В характерен холивудски жанр Мийхън и отборът му от симпатични видове побеждава потисниците си и засрамва надзирателя, който беснее, до момента в който някогашният футболист се прибира триумфално в килията си. 

Подобна история наподобява пресилена за действителния живот, само че в Парагвай въпреки всичко наподобява, че животът може да имитира изкуството, най-малко ненапълно. Затворът " Агрупасион Еспесиалисада " в столицата Асунсион е хазаин на бразилската футболна легенда Роналдиньо. Бившият футболист е зад решетките поради подправен паспорт и се забавлява на футболния затворнически терен, до момента в който юристите му и прокуратурата се пробват да разнищят случая. А през днешния ден той посреща в неволя 40-ия си рожден ден.

Роналдиньо бе арестуван дружно с брат си Роберто Азис при започване на март по обвиняване, че се опитал да влезе в страната с подправен парагвайски паспорт. Оттогава той е зад решетките, а Апелативният съд реши, че не може да го пусне под гаранция поради огромния риск да напусне страната. 

Бразилецът обаче се радва на звездния си статут в пандиза - раздава подписи, театралничи за фотоси с други пандизчии, в това число и с наркотрафиканти, свързани със смъртоносната тайфа PCC, която провежда бягство от пандиза, освободило двама от членовете ѝ. Футболистът се снима също и с корумпирани предприемачи и политици, считани за доста рискови от парагвайските управляващи. 

Сред новите сътрудници на Роналдиньо са бившият президент на футболния клуб " Спортиво Лукеньо " Гонсалес Кархайо, както и татко му Рамон Гонсалес Даер, някогашен вицепрезидент на парагвайската футболна асоциация. И двамата са в пандиза за пране на пари. В крилото, в което е бразилецът, е и конгресменът Мигел Куевас, упрекнат в нелегално замогване, въздействие върху трафика и корупция. 

“Quiero dar una fuerza tremenda a este genio q marco historia en el fútbol mundial y decir q hay paraguayos que lo apoyamos con todo!!! ”
Expresó @pipinocuevas23 tras visitar esta tarde-noche a @10Ronaldinho en su lugar de reclusión. Encuentro de hábiles del fútbol mundial⚽️
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР