В колата бяхме аз, съпругата ми и малкото ни дете,

...
В колата бяхме аз, съпругата ми и малкото ни дете,
Коментари Харесай

Мощен Грохот! Снегът Затрупа България И Настана Същински Кошмар! Размазани Коли!

В колата бяхме аз, брачната половинка ми и дребното ни дете, което е на 2 години. То беше в детско столче. Точно там покривът на автомобила е огънат. Общо бяхме паркирали на мястото шест коли, три от тях пострадаха доста ", разяснява Красимир Костадинов - притежател на един от потърпевшите коли.

По думите му към този момент има предупредителни колчета, само че преди този момент ги е нямало.

" Автомобилът е застрахован. Сега ще имам искания към притежателя на хотела. Единствено аз имам застраховка, другите коли нямат ", сподели още Костадинов.

" Тази постройка не е наша благосъстоятелност. Не знаем все още на кого е тази постройка, защото от години е неизползваема и не сме виждали някой да я употребява. Поставили сме табели, които да лимитират паркирането и достъпът до самата постройка. Потърпевшите сега са настанени при нас. Готови сме да спомагаме с каквото можем ", разяснява обаче Николай Ангелов - шеф на хотела, в който са отседнали пострадалите.

От община Чепеларе обявиха, че ще създадат инспекция по случая. Кметът Славка Чакърова заяви, че не може да санкции притежателя на постройката за това, че не е почистил снега от покрива си. Само за предходната година в смолянско полицията е издала 100 служебни бележки за премазани коли от снежни маси и от паднали дървета. От началото на годината досега потърпевшите коли при сходни произшествия са 20.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР