В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално

...
В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално
Коментари Харесай

Защо любовта от пръв поглед не съществува?

В книгите и филмите любовта от пръв взор е действително събитие и тя нормално се трансформира в любовта на живота ви. Уви, в действителния живот нещата стоят по друг метод. От една страна, това неземно привличане не е обич, а от друга – рядко остава в живота ви продължително. Има ли такова нещо като обич от пръв взор или не напълно?

Вълнението от нещо ново
Често бъркаме любовта от пръв взор с адреналина, който нахлува в мозъка и тялото ни при среща с нещо ново. Можете да обвините хормоните за това. Те ни карат да объркаме чисто физическото привличане с чувството, че той/тя е Единственият/ата.

Любовта е много мощна и сложна страст, която няма по какъв начин да се реализира с един взор.

Ролята на времето
Първите няколко месеца във всяка връзка са „ розови “. След като сантименталната страна на нещата малко по малко намалее, заемана от табиет, улеснение и други фактори, човек гледа по-реално на нещата и преценя какъв брой мощна в действителност е любовта му.

Истинско партньорство
Необходими са години двама души да се опознаят изцяло и човек да може изрично да съобщи, че е намерил своята половинка. Понякога единият сътрудник стопира да обича другия и си потегля. Възможно е, възможно е. И това е още една причина изразът „ обич от пръв взор “ да бъде лишен от смисъл.

Осъзнаване на същинските потребности
Усмихвате се и сърцето ви форсира темп, когато видите избран човек и изключително, когато и той ви забележи и отговори на сигналите ви. Впускате се във връзка, само че по-късно осъзнавате, че и двамата сте имали разнообразни упования. Това мощно и непринудено първично привличане може и да ви помогне да започнете връзка, само че няма по какъв начин да ви подсигурява, че ще я продължите и ще останете с този човек години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР