В Кипър удвояват броя на пунктовете за провеждане на бързи

...
В Кипър удвояват броя на пунктовете за провеждане на бързи
Коментари Харесай

Кипър удвоява пунктове за бързи Covid тестове

В Кипър удвояват броя на пунктовете за осъществяване на бързи проби за ковид поради увеличеното им търсене при рестартирането на стопанската система и обществените действия от понеделник след края на локдауна.
85 звена и спомагателни мобилни пунктове в учебни заведения ще работят за улеснение на жителите, предвид на новите ограничения, които влизат в действие от понеделник, заяви министърът на опазването на здравето Константинос Йоану.
 Министерство на външните работи: Българите, идващи в Абу Даби – с PCR, под карантина и с проследяваща гривна Министерство на външните работи: Българите, идващи в Абу Даби – с PCR, под карантина и с проследяваща гривна
Абу Даби изисква за идващите от България жители PCR тест и карантина, като ще им бъде поставяна и проследяваща гривна. Това се п...
Всички, които се връщат на работните си места след края на локдауна – в заведения за хранене, кафенета, търговски обекти, фитнес зали и други, от бърз тест.
Това условие важи и за учителите, чиновниците в учебните заведения, учениците от гимназиите, лицеите и техникумите, защото понеделник е първият ден с физическо наличие и за тях.
Въвеждането от понеделник на специфичен коронапропуск за визити на оживени места като молове, заведения за хранене, църкви, е краткотрайна мярка, чието използване би трябвало да обезпечи равномерен преход до постигането на стремежи имунитет посредством имунизации, сподели здравният министър.
Той отхвърли рецензиите, че с коронапропуска се основават 2 категории жители, съгласно него по този начин на всички се подсигурява по-голяма сигурност.
 Турция анулира условието за негативен PCR тест за 15 страни Турция анулира условието за негативен PCR тест за 15 страни
Гражданите на 15 страни и територии - Китай, Хонконг, Тайван, Виетнам, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур, Тайланд, Южна Корея, Израел...
На този стадий хората ще би трябвало да показват за изработен тест, ваксина или преболедуване на ковид, по-късно документът ще бъде в електронен вид.
Бизнесът, шефовете на компаниите и на съответните обекти не носят отговорност за контрола на коронапропуска. Само чиновници на полицията и на способените министерства ще могат да го ревизират, съобщи здравното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР