„В качеството си на председател на Общинския съвет и председател

...
„В качеството си на председател на Общинския съвет и председател
Коментари Харесай

ГЕРБ пенсионират служители заради предизборна агитация


„ В качеството си на ръководител на Общинския съвет и ръководител на Областният съвет на Българска социалистическа партия Кюстендил желая да осведомявам общността по какъв начин политическа партия ГЕРБ умее бързо да пенсионира, когато някой не мисли като тях и когато избрана личност има друго, друго от тях политическо разбиране. “ Това съобщи по време на конференция, на която участва и лидерът на листата Румен Георгиев, Областният ръководител на Българска социалистическа партия в Кюстендил и втори в листата Бойко Клечков.

„ На 10-ти март тази година Българска социалистическа партия – Кюстендил показа пред своя актив листата на коалиция “БСП за България “ за идните парламентарни избори. Водещ на мероприятието бе Александър Пандурски – зам.председател на Общински съвет на Българска социалистическа партия Кюстендил и началник на регионалната пощенска станция в града. Той е потвърден експерт, работил по времето на разнообразни държавни управления “, изясни Бойко Клечков.

По думите му и в навечерието на изборите ГЕРБ работят по мутренски - силово, надменно, безпардонно, като главната им цел е заплашване на политическия конкурент.

Той изясни по какъв начин на 16 март Александър Пандурски получава заповед за бързо пенсиониране, като повода е пропаганда, която той е водил срещу ГЕРБ в предизборната акция. „ Заповедта за бързо пенсиониране е подписана от Главния изпълнителен шеф на Български пощи, а не както би трябвало да стане - от директният му началник на западен район “, сигнализира вторият в листата.

„ Искам да осведомявам обществеността, че с това политическо пенсиониране, ГЕРБ демонстрираха какъв брой са безпардонни с политическият си конкурент. Обръщам се и към нашите симпатизанти, като ги приканвам да не се плашат. Българска социалистическа партия стои компактно зад тях и ще отстояваме техните ползи. Всякакви опити за заплашване, посредством уволнения за измислени пропаганди, ще бъдат разобличавани “, безапелационен бе той.

„ Усещайки че идва краят на ГЕРБ, следим по какъв начин змията хапе по-силно. Ние отговаряме, хапете, то ви е за последно. Безпомощта им в политическата борба демонстрира какъв брой демократична партия са “, възмутено съобщи Бойко Клечков.

Той направи съпоставяне с министрите на ГЕРБ, които могат да вървят и да пропагандират по време на акцията, а членовете на други политически партии не могат в извънработно време да показват своята социална позиция. По думите ми това е измислената демокрацията на ГЕРБ.

„ Уважаеми съграждани не се подвеждайте, не се предавайте, не допускайте да ви пречупят. Призовавам ви на 04.04 в интегралната бюлетина да гласувате с № 4 с цел да премахнем мутренския модел на ръководство “, прикани Бойко Клечков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР