В качеството си на асоцииран партньор на университетската мрежа Aurora

...
В качеството си на асоцииран партньор на университетската мрежа Aurora
Коментари Харесай

Световноизвестен професор по предприемачество идва в ЮЗУ Н.Рилски

В качеството си на асоцииран сътрудник на университетската мрежа Aurora Alliance и в осъществяване на действия в тази връзка, Югозападният университет „ Неофит Рилски “ ще бъде хазаин на поредност от събития. Те са проведени от Стопанския факултет и са свързани с реализацията на план „ Design and implementation of a training course on Sustainable Entrepreneurial Ecosystems (SEE) “ на Vrije Universiteit Amsterdam (VU) за съдействие с Югозападния университет.
На 11 юли 2023 година (вторник) от 10:00 ч. в постройката на Стопанския факултет (Учебен корпус №8) ще се организира уъркшоп. Информация за залата ще бъде оповестена в допълнение.
На 12 юли 2023 година (сряда) с начален час 10:00 в зала 114 (Учебен корпус №1) ще се организира среща полемика.
Специален акцент на събитията ще бъде подложен върху въпроси, свързани с устойчивото развиване и предприемачеството в областта на туризма и обвързваните действия, както и с опциите за създаване и поддръжка на устойчиви предприемачески екосистеми в района на Югозападна България.
Лектор на двете прояви ще бъде проф. Енно Масурел – специалист и учител по предприемачество във Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР