В живота на всеки човек се случват събития, които изглеждат

...
В живота на всеки човек се случват събития, които изглеждат
Коментари Харесай

Принцесата, която се оказа в неудобна ситуация

В живота на всеки човек се случват събития, които наподобяват като смешка от страна на ориста. Точно по този метод изглеждаше един от мачовете в Световното състезание по футбол за дами за принцеса Мери.
 Датската принцеса Мери и какво прави, с цел да наподобява супер по бански и на 51 години
Принцесата, която наподобява ужасно по бански и на 51

Нейните дребни, кралски секрети

Мери, която е омъжена за престолонаследника на Дания принц Фредерик, е родом от Хобарт, Австралия. А през вчерашния ден, 7 август, мач сред Дания и Австралия дефинира един от.

Именно 51-годишната принцеса беше тази, която пожела триумф на тимовете. В формалния профил на датското кралско семейство в Instagram оповестени две фотоси - на Мери с кучето й и единствено на кучето.

На първата принцесата беше с изрисувани датски флагове на бузите, само че фотографията беше обърната наобратно - намигане към обстоятелството, че Австралия е " от долната страна на Земята ". " Поздравяваме ви от тук горе до там долу с началото на мача ни против Австралия от Световното. Давай, Дания! "

Фактът, че и двете страни, свързани с, са упоменати в обявата, е окуражителен. Както и елегантният метод, по който тя е отиграла тази подла обстановка. За протокола загатваме, че Дания в действителност падна с 0:2 и по този начин същинската татковина на Мери се класира на четвъртфинал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР