В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх

...
В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх
Коментари Харесай

Ицо Хазарта влезе с рогата в спора за записите

В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх ни направиха услуга, за която единствено бихме могли да мечтаем. Това декларира депутатът от " Продължаваме промяната-Демократична България " Христо Петров във връзка публикуваните от Радостин Василев записи на онлайн заседание на ПП-ДБ.

" Пред вас е цялостен запис на нашия Национален съвет - вътрешно събитие, на което на 21 май ние от " Продължаваме Промяната " обсъдихме какво да вършим в тази обстановка. Беше пъклен тежък диалог, за който явно никой не предполагаше, че ще бъде слушан от цяла България единствено пет дни по-късно ", продължава депутатът в собствен пост във Facebook.
-->
" Това сме ние, дами и господа - с грешките ни, със подозренията ни, с верните ни ходове и с нелепостите ни. Избрали да влезем в най-гнусната тиня и мръсотия на света, с една елементарна фантазия - да създадем от България място, с което да се гордеем и да не се чудим къде да избягаме от нея. Никой от нас не беше си представял какъв брой сами сме в действителност в тая война ", разяснява той.

" Сигурно и вие като мен се чудите кой прави тия записи през всички тези години. Истината е, че не знам ", декларира той.

И пита риторично:

- Чували ли сте записи на Делян Пеевски?

- Чували ли сте записи на Румен Радев?

- А чували ли сте записи на " Възраждане "?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР