В изпълнение на решение на Министерския съвет от 12 октомври

...
В изпълнение на решение на Министерския съвет от 12 октомври
Коментари Харесай

Българската армия започва ремонт по оградата на българо-турската граница

В осъществяване на решение на Министерския съвет от 12 октомври 2023 година военнослужещи от Българската войска ще извършат възстановително-ремонтни действия по инженерното оборудване от възпрепятстващ вид на българо-турската граница и прилежащия към него път, оповестиха от МО.


Формирование от 20 военнослужещи с 10 единици техника от 55-ти инженерен полк - Белене от състава на Сухопътните войски стартира работа по осъществяване на взаимния проект на Министерството на вътрешните работи и Министерството на защитата за дейностите по осъществяване на неотложни ремонтно-възстановителни действия по държавната граница и прилежащия път.

В период до 31 декември 2023 година всекидневно ще бъдат осъществявани строително-монтажни действия по оборудването от възпрепятстващ вид и възобновяване на прилежащия път.

Необходимите строителни и монтажни материали, икономически инвентар и съоръжение се обезпечават от Главна дирекция „ Гранична полиция “, в границите на неусвоените финансови средства, утвърдени по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2022 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР